'Socrates'

Contact

'Socrates'
home

 TIPS

 AGENDA
 Chakra Energie
 Coaching
 Cosmic & Flower
 Dorn
 Healing
 Intuïtief Schilderen
 Massage
 Mindfulness & Yoga
 Stoelmassage op locatie
 Vedic Art
 Workshops

 Kosten

 Contact

“Individual
Jolande Meijer en Huub Schols hebben hun energie gebundeld tot een krachtige samenwerking :  Aset Wellness Healing. Vanuit de praktijk in Barneveld werken wij aanvullend en geven u zo een al omvattende begeleiding om uzelf in staat te stellen een gezond leven te leiden.
Contactgegevens :
      Praktijkadres : Bresselaan 11, 3772 PW Barneveld
      telefoon : 085 - 876 9694
      info@AsetWellnessHealing.nl

Green Earth
Huub
Chakra-therapeut, holistisch massagetherapeut,
healer, haptisch coach, trainer,
energetisch en TouchPro® stoelmasseur.

"Jou helpen om de signalen welke jouw lichaam jou geeft te ervaren, jouw energie te laten stromen en aan te sluiten op de kosmische flow, de balans vinden tussen ratio, gevoel en intuïtie." Dit is mijn kracht, die ik graag inzet om jou te begeleiden bij het zetten van een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.
Holistisch massagetherapeut, energetisch therapeut,
healer, Dorn-therapeut, TouchPro® stoelmasseur, docent Vedic Art en Cosmic&Flower.

"Het zelf ervaren en laten realiseren van je eigen verantwoordelijkheid voor wat je voelt" is mijn grote kracht. Ik kijk naar de samenhang tussen denken en voelen en naar wat jou in evenwicht houdt. Door de combinatie van massagetechnieken ervaar je ontspanning en een vitaliserende stimulans.
Blue World
Jolande
Energetische blokkades kunnen leiden tot stress en depressiviteit ; een vrije energiestroom door je lichaam, meridianen en chakra's helpt je om balans in je leven te brengen en vanuit je gevoel te leven in de huidige rationele maatschappij. Na mijn promotie in de wiskunde en informatica heb ik zowel als docent en als manager veel mensen mogen begeleiden. Hierna heb ik me toegelegd op haptonomie, healing en intuïtieve therapieën. Ik werk tevens op energetisch niveau en geef cursussen Vedic Art. Na de opleiding als verpleegkundige heb ik 25 jaar in de kinderverpleging gewerkt voornamelijk in academische ziekenhuizen, zowel in Nederland als op Curaçao. Hierna heb ik mij toegelegd op het individueel begeleiden van mensen in het zelf ervaren en laten realiseren dat men verantwoordelijk is voor het eigen gevoel.

Wij zijn allebei enthousiast om de mens bewust te laten worden hoe het is om aangeraakt te worden, fysiek, energetisch, verbaal en non-verbaal. Het gaat om samenhang en evenwicht. Leven vanuit ratio is een mogelijkheid, maar leven vanuit je gevoel, vanuit je hart is veel prettiger. Dat maakt je blij, dat is een hele nieuwe weg inslaan.

Jolande is lid van de VNT ;  behandelingen kunnen (deels) door de zorgverzekeraar vergoed worden.

info@AsetWellnessHealing.nl

version :   March 24th, 2016.
'Socrates'

Aset Wellness Healing

'Socrates'